KARLOVY VARY

Restaurace v Karlových Varech

PROMENÁDA

Restaurace Karlovy Vary

Srdcem kuchyně je majitel pan Pazderka, vyučený kuchař, který od maturity pracoval v GH Pupp jako maitre de hotel ve Francouzské restauraci a zúčastnil se úspěšně několika národních soutěží. Nyní sestavuje jídelní lístek i receptury a pracuje výhradně s čerstvými surovinami.

Je také znalec vína a společně se synem zajišťuje nejen domácí produkci z rodinného vinařství synovce Stanislava z Bořetic, ale i vína z celého světa.

O úrovni restaurace svědčí mnohá ocenění a hodnocení nejen domácí klientely, ale i světových hvězd , které při příležitosti festivalu byli našimi hosty.

 

CHARELSTON

Restaurace Karlovy Vary

Pokud si myslíte, že jste už v Karlových Varech byli opravdu všude, a nebo naopak se v našem lázeňském městě příliš nevyznáte a hledáte nějakou příjemnou restauraci rodinného typu s originálním interiérem a bravurně připravenými pokrmy, zajděte rozhodně do Charlestonu v samém centru Karlových Varů.

 

LA HOSPODA

Restaurace Karlovy Vary

Restaurace La Hospoda přináší do Karlových Varů tradiční suroviny ve zcela novém pojetí.
Zveme vás na delikátní kuchyni šéfkuchařů Honzy Krajče a Petra Šárköziho.

„O každém receptu jsme přemýšleli a každé jídlo jsme ochutnali, něco jsme přidali a někde zase ubrali. Dodali jsme nejnovější trendy a nové myšlenky.“

 

LA MARCHÉ

Restaurace Karlovy Vary

Zážitková restaurace LE MARCHÉ Karlovy Vary nabízí zážitek v podobě vybraného jídla 7 dnů v týdnu. Přijďte si vychutnat tříchodový oběd, tříchodovou večeři, nebo některé z degustačních menu od vyhlášeného šéfkuchaře Jana Krajče. Restaurace LE MARCHÉ Karlovy Vary nabízí každý den nové menu z pečlivě vybraných čerstvých surovin.

 

NOVISSIMO

Restaurace Karlovy Vary

Příjemná rastaruace na Čankovské v Karlových Varech s dobrou kuchyní

 

SMÍCHOVSKÝ PAVILON

Restaurace Karlovy Vary

Restaurace Smíchovský pavilon s tradicí již od roku 1886, vám nabízí výbornou českou a mezinárodní kuchyni. Čerstvost surovin od lokálních dodavatelů a kvalita pokrmů je u nás na prvním místě. V moderní nekuřácké restauraci na vás čeká příjemné prostředí a atmosféra vyhlášené karlovarské restaurace. K dispozici je sál pro 90 osob, salonek se zimní zahradou pro 50 osob a tématický salonek pro 20 osob. V prostorách Smíchovského pavilonu je možnost pořádat svatby, hostiny, narozeniny, firemní večírky, soukromé prezentace a podobné akce. Dvě venkovní terasy vás rádi přivítají v jarních a letních měsících. Pro milovníky piva, máme na čepu celou řadu pivních speciálů včetně tradičního Smíchovského piva z tanku. Smíchovský pavilon již od svého založení roku 1886 spojil svou existenci se smíchovským pivovarem a tato spolupráce přetrvala až dodnes. Není proto s podivem, že na kvalitu čepovaného piva dbáme a je pro nás prioritou. V nabídce naleznete také to nejlepší z moravských i zahraničních vín, naše pivní limonády a mnoho dalších specialit. Pro milovníky kávy máme v nabídce kávu od přední české pražírny La boheme. Těšíme se na Vaši návštěvu a uděláme vše pro to, aby se každý host u nás cítil dobře a Smíchovský pavilon Vám poskytl ty nejlepší zážitky z gastronomie. Váš tým Smíchovského pavilonu.

Těšíme se na Vás, Váš tým Smíchovský pavilon

 

TUSCULUM

Restaurace Karlovy Vary

Restaurace Tusculum je zavedená restaurace v lázeňském centru Karlových Varů

 

VELKOPOPOVICKÁ

RESTAURACE KARLOVY VARY

Jsme rodinná česká restaurace s tradicí od roku 1991. nacházíme se na okraji lázeňského centra v klidné části čtvrti Vyhlídka nedaleko Vřídelní kolonády a krásného kostela Sv. Maří Magdaleny.

Restaurace laděná do stylu klasické české hospůdky je od svého vzniku spojená s kvalitním jídlem a výtečným Velkopopovickým a Plzeňským pivem 

Restaurace nabízí stálou kapacitu cca 60 míst

Nabízíme možnost konání svatebních hostin, slavnostních tabulí, oslav, rautů či firemních školení v nevšedním a krásném prostředí. 

ZÁLEŽÍ NÁM NA KVALITNÍ DOMÁCÍ KUCHYNI

Velkopopovická restaurace má ve svém jídelním lístku klasická česká jídla i pokrmy moderní kuchyně.  Nabídka pokrmů je pravidelně obměňována.

V pracovní dny pro naše hosty připravujeme denní menu. Menu Velkopopovické restaurace je vždy složeno z polévky a dvou hlavních pokrmů na výběr.

 
 
 

VENTURA PUB

Restaurace Karlovy Vary

Zavedená karlovarská restaurace nazývaná také jako Evropák.